preloader image of the website
preloader image of the website
Select Page

Voel je fit met de FitzMe App!

Een gezonde leefstijl helpt je bij een langer fit en vitaal leven. Gezond leven is ook een kwestie van gewoon doen. De FitzMe App helpt jou om kleine stapjes te zetten. Het helpt je een start te maken en in actie te komen naar gezond gedrag. Stap voor stap op een manier die bij jou past. Met trainingen, artikelen, video’s, checks en nog veel meer.

Dus download nu de gratis app.

Aan de slag!

De App is jouw startpunt voor betrouwbare informatie en activiteiten, om je te begeleiden naar een gezonde leefstijl. We werken met verschillende leefstijlthema’s zodat je altijd iets vindt wat bij jou past. Je kan steeds kiezen voor iets anders, als je denkt dat je hieraan toe bent.

  • Meer bewegen
  • Gezonde voeding
  • Beter slapen
  • Meer energie
  • Omgaan met stress
  • Vitaal werken

 

Gezonde Voeding

Over gezonde voeding wordt zoveel geschreven dat je vaak door de bomen vaak het bos niet meer ziet.

Maak opnieuw kennis met (gezond) eten. Geen hoogdravende gerechten, geen moeilijke diëten maar met gezond gedrag en gezond verstand aan de slag.

Je krijgt toegang tot workshops, trainingen of via leefstijlcoaching ga je leren hoe je gezonde voeding in je dagelijks leven in kunt bouwen. Zo wordt gezond gedag in kleine stapjes een gezonde gewoonte.

Omgaan met stress

Wanneer je (dagelijkse)stress onvoldoende tijd of ruimte hebt om op te laden of te herstellen van stress, kan dit leiden tot gezondheids­klachten.

Een beetje stress is niet erg, te lang stress kan wel langdurige gevolgen hebben. In de App helpen we je om hiermee aan de slag te gaan. Dus vindt ontspanning, of weer werkplezier.

Meer bewegen

Bewegen geeft een fit en energiek gevoel en is goed voor lijf en balans in je hoofd.

Bewegen is niet alleen maar sporten. Bewegen is eigenlijk alles behalve stil zitten. Zo simpel is het. De app helpt je om bewegen op verschillende manieren in te bouwen in jouw dagelijks leven, zodat het een gewoonte wordt.

Met kort of lange trainingen, podcasts ga je aan de slag kunnen gaan met meer bewegen. Zodat je fitter wordt of fit blijft en sneller herstellen. Houd je stappen bij, doe oefeningen tussen je werk door, en veel meer.

Beter slapen

Hoe jij slaapt grotendeels bepaalt hoe energiek en vitaal jij je voelt gedurende de dag. Bovendien begint lekker slapen vaak overdag al.

Wanneer jij goed slaapt ben je beter in het nemen van beslissingen, productiever en sneller. Je voelt je goed. Denk je in oplossingen in plaats van problemen!. Je bent minder snel ziek en ervaart ook nog eens minders stress.

Meer energie

Om energiek en vitaal te zijn, is het belangrijk een balans te vinden tussen dingen die energie geven en dingen die energie kosten. Een verstoring van deze balans kan leiden tot allerlei klachten, zoals bijvoorbeeld stress.

Welke dingen je energie geven, is afhankelijk van je persoonlijkheid, jouw kernkwaliteiten en vaardigheden en mogelijkheden. Met de app ga jij aan de slag en heb jij de regie.

Vitaal werken

Als je thuis werkt én extern vraagt het aandacht om dit met je collega’s goed aan te pakken. Iedereen is immers verschillend in wensen en voorkeuren. Hoe zorg je dat jouw werkwijze er aan bij draagt dat jij op je best bent, maar dat jij ook verbinding kunt houden met anderen?

Wat werkt voor jou? Hoe werk je waar het beste? in de app vindt je praktische handvaten om je helpen voldoende balans en ontspanning in deze soms hectische werkvorm te vinden.

 

Download de app, maak een account aan en log in. Nu kun je bijvoorbeeld een kort- of langer programma volgen, waarin je lekker en gezond leert eten (met heerlijke menu’s!) of waarin je ontdekt dat je, door meer rust overdag, ‘s nachts beter slaapt (wandel bijvoorbeeld met een mindfulness-podcast) zodat je ’s ochtends uitgeruster wakker wordt. We hebben een speciale pagina waar jij jouw gegevens bewaart. Hier vind je bijvoorbeeld de testresultaten van checks die je deed, of kun je jouw favoriete recepten bewaren of de oefeningen die je nog een keer wil doen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Is de app helemaal gratis?

Your Subtitle Goes Here

De app is gratis. Binnen de app zijn gratis en betaalde diensten te vinden. Deze diensten worden, afhankelijk van je verzekeringspakket, vergoed vanuit je preventiebudget. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om zelf iets aan te schaffen wanneer je het interessant vindt.

Voordat je start met een bepaalde dienst waarschuwen we je altijd wanneer hier kosten aan zijn verbonden.

Ik kan de e-mail met de registratiebevestiging voor het portal niet vinden.

Your Subtitle Goes Here

Nadat je de app hebt gedownload ga je registreren. Je maakt een account aan en vervolgens sturen we een bevestigingsmail met een activatielink naar je e-mailadres. Als je de bevestigingsmail niet kunt vinden, probeer dan het onderstaande:

  1. Controleer je map met spam of ongewenste berichten. Als je Gmail gebruikt, controleer dan ook de mails in Sociaal.
  2. Het kan voorkomen dat je tijdens het registreren bij het invullen van je e-mailadres een typefout hebt gemaakt. Dit kan je controleren door op het portal in te loggen met jouw e-mailadres. Als je de onderstaande melding krijgt, dan kun je opnieuw registreren met het juiste e-mailadres.

“Onbekend e-mailadres. Opnieuw controleren of probeer je gebruikersnaam.”

Hoe gaan jullie om met privacy?

Your Subtitle Goes Here

Wij hebben als doel jou te helpen bij het bereiken of behouden van een gezonde leefstijl en een vitaal leven. Hoe beter we jou leren kennen, hoe gerichter we je van advies kunnen voorzien. Vandaar dat we bij checks meer vragen stellen. 

We doen er alles aan om je data te beschermen, we doen dat volgens de ISO27001 en NEN7510 normen en zijn daar ook voor gecertificeerd.  De database met inhoudelijke persoonsgegevens en de database met contactgegevens zijn van elkaar gescheiden en niet in te kijken voor medewerkers of derden, zonder jouw toestemming.

Je vindt onze privacy voorwaarden hier: https://fitzcompany.nl/privacypolicy/

Hoe kan ik een online training volgen?

Your Subtitle Goes Here

Antwoord met tekst en nog meer tekst. Vragen mag altijd. em ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringil

Mijn werkgever stond niet in de lijst bij registratie.

Your Subtitle Goes Here

Antwoord met tekst en nog meer tekst. Vragen mag altijd. em ipsum dolor sit amet,ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. V

ivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Ae

Energizers

Een energizer is een korte, interactieve, intensieve...

Trainingen

Met trainingen wordt de duurzame inzetbaarheid van de...

Koerskaart sessies

Koerskaart sessies hebben als doel om met elkaar het...

Stappenchallenge

Met de Stappenchallenge geeft u een praktische...

Webinars

Webinars zijn altijd gericht op bewustwording zodat...

Workshops

Een workshop is een heel laagdrempelige, interactieve...

Online trainingen

Online trainingen worden ingezet bij leefstijlthema’s...