Doe mee aan de VitaliteitsCheck

Lamb Weston

En weet waar je staat!

Blijf gezond, gelukkig en inzetbaar. Vandaag maar ook later!

Goed dat je wilt deelnemen aan de VitaliteitsCheck. Deze check geeft je inzicht in je gezondheid en vitaliteit. Je krijgt advies hoe je goed voor jezelf kunt zorgen om gezond en fit te blijven of te worden. Hieronder lees je hoe je de eerste stappen zet om te weten hoe het staat met jouw vitaliteit en hoe je kunt werken aan een fitter en gezonder leven.

Deelnemen

Deelnemen aan de check begint met een account op het FitzMe portal.

Vragenlijst

Nadat je een account hebt aangemaakt, staat de vragenlijst voor je klaar op het portal. Wanneer je deze hebt ingevuld, krijg je na afloop gelijk online je resultaat in beeld.

Test door vitaliteitscoach

Vervolgens kun je je fysiek laten testen door de Vitaliteitscoach. Tijdens het invullen van de vragenlijst word je al gevraagd een afspraak te maken. Heb je die mogelijkheid gemist? Dan kun je hieronder een afspraak inplannen. De afspraak met de coach vindt plaats op de locatie waar je werkt.

Meer info?
Wil je eerst meer lezen over deze VitaliteitsCheck en wat de check inhoudt? Wil je je uitgebreider laten informeren over de te nemen stappen voordat je jezelf aanmeldt? We hebben deze stappen hieronder zorgvuldig uitgeschreven.

Waarom?
Waarom?

Waarom?

Lamb Weston / Meijer vindt duurzame inzetbaarheid belangrijk! We willen dat medewerkers gezond, gelukkig en inzetbaar zijn én blijven tot aan het pensioen. In mei 2022 hebben we het nieuwe inzetbaarheidsplan gecommuniceerd, dit is gebaseerd op 3 pijlers:

  • Gezondheid en vitaliteit
  • Ontwikkeling en loopbaan
  • Motivatie en betrokkenheid

In het kader van de pijler Gezondheid en Vitaliteit bieden we je de mogelijkheid om vanaf 31 oktober 2022 deel te nemen aan een VitaliteitsCheck (dit noemden we in het verleden PMO). Deze check geeft je inzicht in je gezondheid en vitaliteit.

Stap 1
Stap 1

Meld je aan op het FitzMe portal

De VitaliteitsCheck start met het invullen van een uitgebreide vragenlijst. Deze vragenlijst staat voor jou klaar op het FitzMe portal.
Om bij de vragenlijst te komen registreer je jezelf eerst op het portal. Binnen de beveiligde omgeving vul je de vragenlijst in. Je ontvangt hierin ook jouw resultaat van de check. Deze lees je in een persoonlijk, digitaal, rapport en waarin je ook een advies op maat krijgt, op basis van jouw resultaten. Het FitzMe portal zal je vervolgens persoonlijk blijven begeleiden en geeft je tips en tricks die jou op het lijf geschreven zijn.

Stap 2
Stap 2

Vul de vragenlijst in

Wanneer jij je op het FitzMe portal hebt aangemeld en bent ingelogd, kun je de vragenlijst starten. We hebben de vragenlijst van de VitaliteitsCheck voor je klaargezet onder Acties ‘De VitaliteitsCheck’.

De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen. We stellen bijvoorbeeld vragen over beweging, werkdruk, voeding, etc. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt hier een computer, laptop, tablet of telefoon voor gebruiken.

Stap 3
Stap 3

Ontvang jouw persoonlijk rapport

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je een persoonlijk rapport waarin jouw resultaten overzichtelijk worden weergegeven én toegelicht. Het rapport geeft je ook adviezen om jouw vitaliteit te verbeteren.

Al jouw gegevens (dus ook je persoonlijk digitaal rapport, inclusief advies) worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de beveiligde omgeving van het portal. Ze zijn alléén voor jou toegankelijk.

Jouw privacy is gewaarborgd; jouw werkgever krijgt alléén een overall-beeld te zien van de totale groep deelnemers. Ook communiceren wij niets naar je werkgever wat naar jou herleidbaar is. Je doet dit dus helemaal voor jezelf!

Stap 4
Stap 4

Wil je een Vitaliteitscoach?

Afhankelijk van de antwoorden die jij geeft op de vitaliteitsvragen kun je vrijblijvend uitgenodigd worden om in gesprek te gaan met een Vitaliteitscoach. Het gesprek met de Vitaliteitscoach duurt maximaal 45 minuten.

Fysieke metingen
Tijdens dit gesprek kunnen fysieke metingen worden voorgesteld (zoals cholesterol, glucose, bloeddruk, oogmeting). De resultaten uit de fysiek metingen en de vragenlijst worden in dit adviesgesprek meegenomen. Mocht je tijdens het invullen van de vragenlijst de mogelijkheid hebben gemist om een afspraak te maken met de Vitaliteitscoach klik dan hier >> om alsnog een afspraak te maken.

Bekijk de test om deze video
Wanneer je nu alvast meer wilt weten, dan kun je deze video over de VitaliteitsCheck bekijken.

Aan de slag!
Aan de slag!

Aan de slag!

Of je nu wel of niet een adviesgesprek met de Vitaliteitscoach gaat inplannen, je kunt vandaag al aan de slag! Op basis van jouw gegevens zullen we op het portal interessante informatie voor je klaarzetten, in de vorm van artikelen, video’s of bijvoorbeeld online modules. Dit zal je helpen om te werken aan een fitter en gezonder leven. Maar start nu eerst met het aanmelden op het portal en vul de vragenlijst in. We wensen je veel succes en veel plezier op het FitzMe portal.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op via vitaliteit@fitzme.nl

Website Preloader