Wil je (weer) weten hoe gezond en Energ!ek je bent?

Doe mee aan de

VitaliteitsCheck

Naar aanleiding van de succesvolle VitaliteitsCheck in 2021 wordt dit jaar weer een Check aangeboden. Goed dat je (weer) wilt deelnemen aan de VitaliteitsCheck. Hiermee krijg jij inzicht hoe vitaal je nu bent. Maar ook brengen we (gezondheids-) risico’s in kaart en krijg je een advies daarover. Met het resultaat kun je meteen aan de slag. Je krijgt tips en adviezen waarmee jij (nog) beter voor jezelf kunt zorgen.

Online vragenlijst

We stellen vragen over onder andere beweging, werkdruk en voeding.

Persoonlijk digitaal rapport:

Na het invullen van de digitale (online) vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen al informatie en tips om je vitaliteit te verbeteren.

Gesprek met een coach

In een adviesgesprek zal de VitaliteitsCoach ingaan op jouw antwoorden uit de vragenlijst. Daarnaast worden er, uiteraard in overleg met jou, een aantal aanvullende metingen gedaan zoals cholesterol, bloeddruk en glucose.

Meer info?

Wil je eerst meer lezen over deze VitaliteitsCheck en wat deze check inhoudt? Wil je je uitgebreider laten informeren over de te nemen stappen voordat je jezelf aanmeldt? We hebben deze stappen hieronder uitgeschreven.

Stap 1
Stap 1

Meld je aan bij FitzMe

De VitaliteitsCheck start met het invullen van een vragenlijst. Deze vragenlijst staat klaar op FitzMe, op het portal of in de app. Om bij de vragenlijst te komen meld je je aan in de app of op het portal. Nog geen account? Dan registreer je jezelf eerst.

Stap 2
Stap 2

Vul de vragenlijst in

Wanneer jij je bij FitzMe hebt aangemeld én bent ingelogd, kun je de VitaliteitsCheck starten met de vragenlijst.

De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen. We stellen bijvoorbeeld vragen over beweging, werkdruk en voeding. Invullen duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt hier een computer, laptop, tablet of telefoon voor gebruiken.

Stap 3
Stap 3

Ontvang jouw persoonlijk rapport

Na het invullen van de digitale (online) vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag, op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen al informatie en tips om jouw vitaliteit te verbeteren.

Al jouw gegevens (dus ook je persoonlijk digitaal rapport, inclusief advies) worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de beveiligde omgeving van het portal of de app. Ze zijn alléén voor jou toegankelijk.

De uitslag en het advies zijn altijd persoonlijk! Dus alleen voor jou. Jouw privacy is gewaarborgd door FitzCompany. Rexel krijgt alleen een overall-beeld te zien, waardoor zij aan de slag kunnen gaan met de hoofdthema’s die uit de rapportage volgen. FitzCompany zal nooit individuele uitslagen met Rexel delen.

Stap 4
Stap 4

Plan een afspraak met de VitaliteitsCoach!

Met de resultaten van jouw vragenlijst ga je in gesprek gaan met een VitaliteitsCoach. De VitaliteitsCoach kan jou helpen om je gezonde voornemens waar te maken. Het gesprek met de coach duurt maximaal 45 minuten.

Fysieke metingen
Tijdens deze afspraak worden er, in overleg met jou, fysieke metingen worden gedaan (zoals cholesterol, glucose en bloeddruk). De resultaten uit de fysieke metingen en de vragenlijst worden dan in het adviesgesprek besproken. 

Aan de slag!
Aan de slag!

Aan de slag!

Op FitzMe kun je direct na het invullen van de vragenlijst al gelijk aan de slag! Je vindt hier interessante leefstijlinformatie zoals artikelen, video’s of bijvoorbeeld online trainingen. Dit gaat je helpen om te werken aan een vitaler leven. We wensen je veel succes en veel plezier bij FitzMe.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op via vitaliteit@fitzme.nl

Wil je zien wat je kunt verwachten? Bekijk dan deze video over de VitaliteitsCheck.

Website Preloader