Voel je fit & vitaal!

Doe mee aan de gratis

VitaliteitsCheck Waalhaven

Goed dat je wilt deelnemen aan de VitaliteitsCheck. Hiermee krijg jij inzicht hoe vitaal je nu bent. Maar ook brengen we (gezondheids-)risico’s in kaart en krijg je een advies daarover. Met het resultaat kun je meteen aan de slag. Je krijgt tips en adviezen waarmee jij (nog) beter voor jezelf kunt zorgen.

Online vragenlijst

We stellen vragen over onder andere beweging, werkdruk en voeding.

Persoonlijk digitaal rapport

Na het invullen van de digitale (online) vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen al informatie en tips om je vitaliteit te verbeteren.

Gesprek met een coach

Met de resultaten uit je vragenlijst kun je in gesprek gaan met een VitaliteitsCoach. Hierbij worden (in overleg met jou) een aantal aanvullende metingen gedaan (zoals cholesterol, bloeddruk en glucose).

Meer info?
Wil je eerst meer lezen over deze VitaliteitsCheck en wat deze check inhoudt? Wil je je uitgebreider laten informeren over de te nemen stappen voordat je jezelf aanmeldt? We hebben deze stappen hieronder uitgeschreven.

Stap 1
Stap 1

Meld je aan bij FitzMe

De VitaliteitsCheck start met het invullen van een vragenlijst. Deze vragenlijst staat klaar op FitzMe, op het portal of in de app. Om bij de vragenlijst te komen log je in op de app of het portal. Nog geen account? Dan registreer je jezelf eerst.

Stap 2
Stap 2

Vul de vragenlijst in

Wanneer jij je bij FitzMe hebt aangemeld én bent ingelogd, dan kun je de vragenlijst starten.

De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen. We stellen bijvoorbeeld vragen over beweging, werkdruk, voeding, etc. Invullen duurt  ongeveer 30 minuten. Je kunt hier een computer, laptop, tablet of telefoon voor gebruiken.

Stap 3
Stap 3

Ontvang jouw persoonlijk rapport

Na het invullen van de digitale (online) vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag, op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen al informatie en tips om je vitaliteit te verbeteren.

Al jouw gegevens (dus ook je persoonlijk digitaal rapport, inclusief advies) worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de beveiligde omgeving van het portal of de app. Ze zijn alléén voor jou toegankelijk.

Jouw privacy is dus gewaarborgd; jouw werkgever krijgt alléén informatie over de totale groep deelnemers. Ook communiceren wij niets naar je werkgever wat naar jou herleidbaar is. Je doet dit dus helemaal voor jezelf!

Stap 4
Stap 4

Plan een afspraak met de VitaliteitsCoach!

Met de resultaten uit je vragenlijst kun je in gesprek gaan met een VitaliteitsCoach. Dit gesprek duurt 45 minuten en je kunt afspreken met de coach in Rotterdam of Born. De VitaliteitsCoach kan jou helpen om je gezonde voornemens waar te maken.

Fysieke metingen
Tijdens zal de coach (in overleg met jou) een aantal fysieke metingen doen (zoals onder andere cholesterol, glucose, bloeddruk). De resultaten uit deze metingen en de vragenlijst worden dan  in het adviesgesprek meegenomen.

Aan de slag!
Aan de slag!

Aan de slag!

Je hoeft niet te wachten op het adviesgesprek met de VitaliteitsCoach, je kunt direct na het invullen van de vragenlijst al aan de slag! Op basis van jouw gegevens zetten we bij FitzMe interessante informatie voor je klaar zoals artikelen, video’s of bijvoorbeeld online trainingen. Dit gaat je helpen om te werken aan een fitter en gezonder leven. We wensen je veel succes en veel plezier bij FitzMe.

Deze VitaliteitsCheck is beschikbaar voor alle medewerkers van Scheldebouw én voor uitzendkrachten die langer dan 1 jaar in dienst zijn.

 

Heb je hulp nodig?

Neem contact op via support@fitzme.nl

Wanneer je nu alvast meer wilt weten, dan kun je deze video over de VitaliteitsCheck bekijken.

Website Preloader