Voel je fit & vitaal!

Zet de eerste stap en doe mee aan de gratis

Vitality Check-up

Goed dat je wilt deelnemen aan de Vitality Check-up. Hiermee krijg jij inzicht hoe vitaal je nu bent. Ook brengen we (gezondheids-)risico’s in kaart en krijg je een advies daarover. Met het resultaat kun je meteen aan de slag. Je krijgt tips en adviezen waarmee jij (nog) beter voor jezelf kunt zorgen.

1. Online vragenlijst

We stellen vragen over onder andere beweging, werkdruk, voeding, etc.

2. Persoonlijk digitaal rapport:

Na het invullen van de digitale (online) vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen al informatie en tips om je vitaliteit te verbeteren.

3. Gesprek met een coach

Met de resultaten uit je vragenlijst kun je in gesprek gaan met een vitaliteitscoach. De coach kan besluiten om, in overleg met jou, een aantal aanvullende metingen te doen (zoals gewicht, cholesterol, bloeddruk, glucose en een visustest).

Meer info?
Wil je eerst meer lezen over deze Vitality Check-up en wat deze check inhoudt? Wil je je uitgebreider laten informeren over de te nemen stappen voordat je jezelf aanmeldt? We hebben deze stappen hieronder uitgeschreven.

Stap 1
Stap 1

Meld je aan bij FitzMe

De Vitality Check-up start met het invullen van een vragenlijst. Deze vragenlijst staat klaar op FitzMe, op de portal of in de app. Om bij de vragenlijst te komen meld je je aan in de app of op de portal. Nog geen account? Dan registreer je jezelf eerst.

Stap 2
Stap 2

Vul de vragenlijst in

Wanneer jij je bij FitzMe hebt aangemeld én bent ingelogd, dan kun je de vragenlijst starten.

De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen. We stellen bijvoorbeeld vragen over beweging, werkdruk, voeding, etc. Invullen duurt  ongeveer 30 minuten. Je kunt hier een computer, laptop, tablet of telefoon voor gebruiken.

Stap 3
Stap 3

Ontvang jouw persoonlijk rapport

Na het invullen van de digitale vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag, op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen informatie en tips om je vitaliteit te verbeteren.

Jouw gegevens (dus ook je persoonlijk digitaal rapport, inclusief advies) worden  bewaard in de beveiligde omgeving van de portal of de app. Deze zijn alléén voor jou toegankelijk en zijn overzichtelijk terug te vinden.

Jouw privacy is heel belangrijk voor ons; jouw werkgever krijgt alléén informatie over de totale groep deelnemers. Wij  communiceren niets naar je werkgever wat naar personen herleidbaar is.  Indien er minimaal 15 respondenten zijn, dan kunnen resultaten verwerkt worden in een rapportage. Deze rapportage zal echter nooit medische en/of persoonlijke gegevens bevatten.

Stap 4
Stap 4

Plan een afspraak met de VitaliteitsCoach!

Met de resultaten uit je vragenlijst kun je in gesprek gaan met een Vitaliteitscoach. De Vitaliteitscoach kan jou helpen om je gezonde voornemens waar te maken. Het gesprek met de coach duurt maximaal 45 minuten.

Aanvullende metingen
Tijdens dit gesprek kunnen extra metingen worden voorgesteld (zoals onder andere cholesterol, glucose, bloeddruk). De resultaten uit deze metingen en de vragenlijst worden dan  in het adviesgesprek meegenomen. Heb je tijdens het invullen van de vragenlijst de mogelijkheid gemist om een afspraak te maken met de Vitaliteitscoach?  Klik dan hier >> .

Aan de slag!
Aan de slag!

Aan de slag!

Of je nu wel of niet een adviesgesprek met de VitaliteitsCoach wenst, je kunt direct na het invullen van de vragenlijst al aan de slag! Op basis van jouw gegevens zetten we bij FitzMe interessante informatie voor je klaar zoals artikelen, video’s of bijvoorbeeld online trainingen. Dit gaat je helpen om te werken aan een fitter en gezonder leven. We wensen je veel succes en veel plezier bij FitzMe.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op via vitaliteit@fitzme.nl

Wanneer je nu alvast meer wilt weten, dan kun je deze video over de Vitality Check-up bekijken.

Website Preloader