Vitaal samen met Kröller Boom

FitzCompany is een advies- en activatie bureau dat Kruller Boom ondersteunt bij het realiseren van duurzame vitaliteit van mens en organisatie bij haar klanten. Zij maken programma’s waarbij de interventies onderdeel zijn van een integrale aanpak.

Op deze pagina komt het pragmatische bij elkaar. Het is een voorbeeld. We tonen wat we belangrijk vinden. Hoe we willen communiceren en wat highlights zijn.

 

Een heel jaar vitaal!

Het komende jaar rond kun jij werken aan jouw vitaliteit. Kijk wat we jou dit jaar te bieden hebben. Hieronder geven we je een overzicht van workshops waarop jij je in kunt schrijven. 

Met een Quick Scan weet je het snel (19 januari)

Met de Quick Scan online vragenlijsten krijg je als werkgever inzicht hoe je medewerkers scoren op een gezondheidsthema, gerelateerd aan werk of...

Doe mee aan de stappenchallenge (23 januari)

Neem het op met je collega’s tegen collega’s, laat je uitdagen doe mee aan de stappenchallenge

Ontvang leefstijladvies met de Health Analyzer (29 januari)

15 januari 15 – 16 uur Webinar Gezonde Voornemens

Bestel vanaf vandaag HealthCheck Thuistest (vanaf 4 februari)

Een preventieve gezondheidstest waarbij fysieke metingen (o.a. bloedtest) thuis zelf wordt afgenomen op basis van heldere online instructies.

Doe nieuwe energie op tijdens deze energizer “Werkplezier” (25 februari)

Kom met deze energizer gelijk in een lekkere flow en voel je fris en licht. Met meer lucht voor werkplezier presteer jij beter en ga je met net...

Start de met de training “Meer energie” (14 maart)

Tijdens de trainingen “Meer energie” zal de leefstijlcoach je laten zien en voelen hoe je zelf kunt werken aan meer energie. We bereiden...

Doe mee met dit webinar “Meer bewegen” (24 maart)

Webinars zijn altijd gericht op bewustwording zodat deelnemers weten waarom het zo belangrijk is om met de juiste energie de eerste stap te gaan...

Wil jij een lang gezond en fit leven?

 

Een gezonde leefstijl helpt je bij een langer fit en vitaal leven. FitzCompany biedt jou een startpunt om in actie te komen voor die gezonde leefstijl. We informeren, motiveren en stimuleren jou, in kleine stapjes, naar nieuw en gezond gedrag. Alles op een manier die bij jou past.

Workshops en trainingen

FitzCompany biedt veel verschillende workshops en trainingen die bijdragen aan een betere gezondheid en vitaliteit van medewerkers en hun leidinggevenden. Om aan de slag te gaan met vitaliteit is een juiste introductie belangrijk. De workshops zijn altijd gericht op bewustwording zodat deelnemers weten waarom het zo belangrijk is om met de juiste energie de eerste stap te gaan zetten. Er zijn diverse workshops, met verschillende thema’s en in verschillende vormen.

De workshops zijn met name gericht op bewustwording en zijn in tegenstelling tot trainingen, waar het gaat over nieuw en ander gedrag, korter van duur. Voor trainingen wordt meer tijd genomen en sommigen bestaan bovendien uit meerdere sessies. De workshops en trainingen kunnen zowel online als offline worden aangeboden.

Online platform

Bovendien krijg je via het FitzMe online platform toegang tot inhoudelijke artikelen, video’s, trainingen, checks en nog veel meer.

Zin in een workshop balanceren?

De module is ontwikkeld voor vrouwen die de balans willen vinden tussen moederschap, werk en andere activiteiten. Je wilt het allemaal goed doen, iedereen blij maken.

Wat is écht belangrijk?

Maar hoe hou je de balans tussen de zorg voor je kinderen, je werk en andere belangrijke dingen? Waar blijf jijzelf in deze opsomming? In deze module kun je aan de slag met tips en oefeningen om de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en je eigen leven. Leg je ideaalbeeld  opzij en ben tevreden met wat je wél doet.

Zelf aan de slag!

Zin in een flinke stap voorwaarts gekregen? Dan wordt het nu tijd om zelf aan de slag te gaan. Kies hieronder een thema dat bij je past. Kijk waneer je waar in kunt stappen. Veel plezier!

Contact

Ben jij op zoek naar een programma en vind je niet wat je zocht, laat het ons dan weten. Of als je meer wilt van dit alles, ook dan ben je welkom van je te laten horen!

E: vitaliteit@fitzme.nl
T: 085 – 246 47 46
W: www.fitzcompany.nl

Website Preloader