Website Preloader
Website Preloader

Energizers

Een energizer is een workshopvorm bedoeld om groepen werknemers in korte tijd het belang te laten inzien van een gezonde leefstijl en hen gelijk in actie te brengen! Het zijn interactieve intensieve workshops waarbij wordt uitgelegd welke voordelen een gezonde leefstijl heeft, zowel wat betreft het werk als privé.

Met energie aan de slag!
Een energizer duurt 10 tot maximaal 20 minuten. Tijdens de energizer wordt de medewerker op een originele, energieke en impactvolle manier ‘wakker geschud’ als het gaat over de risico’s die een ongezonde leefstijl met zich meebrengt. Zij worden uitgenodigd om zelf heel kort even uit de comfortzone te stappen en iets te doen wat ze niet eerder deden.

Online of op locatie
Er wordt vooral ingezet op eenvoudige acties die iemand zelf kan doen om zijn of haar leefstijl gelijk al te verbeteren. Energizers kunnen bij u op locatie worden aangeboden, maar ook worden georganiseerd in een online variant via het FitzMe Portal.

We organiseren verschillende energizers, een kleine greep uit het ruime aanbod:

 • Bewust bewegen
  Leer nadenken over bewuster bewegen. Ga uit je hoofd en in je lijf. De medewerker leert wat bewust bewegen is en hoe deze dit in een werkend leven in kan bouwen.
 • Ontspannen in een handomdraai
  Ontspant iemand genoeg? Om te ontspannen hoef je geen uren uit te trekken, in deze energizer is de medewerker in een paar minuten uit de stress en kan deze weer rustig ademhalen.
 • Energizer Happy Feet
  Hoeveel stappen heb jij vandaag al gezet ? Wandelen bevordert de creativiteit, verlaagt het stressgevoel en verhoogt de productiviteit. Juist tijdens een lange werkdag is veel winst te behalen en wordt medewerkers gemotiveerd direct naast het bureau bijvoorbeeld al stappen zetten. Voor elk niveau haalbaar. 
 • Lunch break
  Een lunch hoeft niet lang te duren om toch effectief te zijn. Maar even tussendoor eten levert geen rust maar stress. Hoe vind je de middenweg?)
 • Energizer Tabata
  Tabata is een workout in de vorm van een High Intensity Interval Training (HIIT), het is de meest ideale trainingsvorm om in een korte tijd conditie en/of spierkracht op te bouwen. In principe duurt een oefening maar 4 minuten, dus met een paar oefeningen ben je er weer helemaal bij!
 • Minibreak
  Korte onderbrekingen in het werk zijn echt mogelijk, zonder dat het veel tijd kost levert het heel veel energie. Hoe neem je tijd om even te ontspannen om fit en energiek te blijven?
 • Energizer Fysieke Check-in
  In korte een korte sessie wordt een spierversterkende activerende oefening en een ontspannende oefening doorlopen. Beide zijn revitaliserend en geven de bloedsomloop en stofwisseling een boost. Het brengt  bewustwording van de fysieke gesteldheid met zich mee waarbij bovendien gewerkt wordt aan een betere lichaamshouding en de energie een boost geeft.
 

Energizers

Een energizer is een korte, interactieve, intensieve workshop waarmee je groepen werknemers snel en concreet het belang laat inzien van een bepaald...

Koerskaart sessies

Koerskaart sessies hebben als doel om met elkaar het echte gesprek te voeren over een belangrijk thema. Je bepaalt samen de koers en vertaalt deze...

Online trainingen

Online trainingen worden ingezet bij leefstijlthema’s waarbij het programma zelfstandig (met of zonder coaching) online wordt gevolgd op het online...

Stappenchallenge

Breng uw organisatie in beweging en ga de uitdaging aan. Geef invulling aan uw vitaliteitsbeleid met een Stappenchallenge.

Trainingen

Met trainingen wordt de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in de organisatie bevorderd. Tijdens trainingen wordt niet alleen kennis...

Vitaliteitspakket

Op basis van fysiek onderzoek en leefstijlvragenlijsten (incl werk gerelateerde vragen) worden de gezondheidsrisico’s van medewerkers in kaart...

Webinars

Webinars zijn altijd gericht op bewustwording zodat deelnemers weten waarom het zo belangrijk is om met de juiste energie de eerste stap te gaan...

Workshops

Een workshop is een heel laagdrempelige, interactieve manier voor medewerkers om kennis te maken met een (nieuw) vitaliteitsonderwerp.

Workshops

Een workshop is een heel laagdrempelige, interactieve...

Webinars

Webinars zijn altijd gericht op bewustwording zodat...

Energizers

Een energizer is een korte, interactieve, intensieve...

Trainingen

Met trainingen wordt de duurzame inzetbaarheid van de...

Vitaliteitspakket

Op basis van fysiek onderzoek en...

Online trainingen

Online trainingen worden ingezet bij leefstijlthema’s...

Koerskaart sessies

Koerskaart sessies hebben als doel om met elkaar het...

Stappenchallenge

Breng uw organisatie in beweging en ga de uitdaging...