De routekaart voor het Tilburgse bedrijfsleven

De nadruk ligt op kennis, bewustwording en actie. Het realiseren van een interne borging om vitaliteit structureel in te bedden in de Tilburgse organisatiecultuur. Het doel en de focus ligt met name hoe we nu echte beweging op gang brengen binnen organisaties en dit integraal aanvliegen We zetten in op een duurzame en blijvende verandering, wat zorgt voor vitale en mentaal fitte werkvloeren. Van verzuim naar vitaliteit en van vitaliteit naar amplitie.

Wil jij weten hoe vitaal jouw organisatie eigenlijk is? En wat jouw organisatie nodig heeft om dit te realiseren? Kijk dan naar de mogelijkheden op de routekaart en ga samen aan de slag.

Onderweg op de route kun je als organisatie gebruik maken van de best practices en interventies die wij hebben geselecteerd. Deze kun je vinden onder de QR-codes. Ga direct aan de slag met de handvaten, tools en informatie en kies wat past bij jouw organisatie.

Namens het sportakkoord Tilburg wensen wij het Tilburgse bedrijfsleven een mooie route toe op weg naar vitaliteit!

.

Bekijk de stappen in de routekaart:

Check | Bewustwording | Aanpakken | Activeren | Borgen

In Sport- en beweegakkoord Tilburg wordt door de Gemeente Tilburg samen met sport- en beweegaanbieders, zorg, welzijn, onderwijs, overige maatschappelijke partners en de gemeente afspraken gemaakt over hoe zij met elkaar de ambities voor en/of met sport en bewegen kunnen realiseren.

Tijdens een aantal interactieve bijeenkomsten zijn gezamenlijk actiepunten gedefinieerd waarmee de partners invulling kunnen geven aan het uitvoeren van deze ambities.

Download > hier het Tilburgs Sport- en beweegakkoord en lees de vorderingen in de 013 TSA Updates.

De volgende partners werken mee in deze samenwerking:

Website Preloader