Website Preloader
Website Preloader

Algemene
Q&A PMO
VitaliteitsCheck

Vaak gestelde vragen

Waarom hebben jullie deze onderwerpen gekozen?

Your Subtitle Goes Here

Als je kijkt naar het thema vitaliteit zijn de onderwerpen die in de vragenlijst (vitality survey) naar voren komen relevant. De vragenlijst gaat in op onderwerpen waar je als individu zelf invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast is het een gevalideerde vragenlijst. In deze vragenlijst tref je vragen aan over een aantal verschillende thema’s. De vragenlijst is samengesteld in samenwerking met onder andere TNO en de Nederlandse hartstichting. Na het doorlopen van de vragenlijst krijg je meteen een online advies met praktische tips en tools aangereikt waarbij je zelf de keuze maakt om hiermee aan de slag te gaan.

Vanuit de werkgever kijken we hoe we na de check aandacht kunnen geven aan eventuele aandachtsgebieden binnen de organisatie. De werkgever ontvangt een geanonimiseerde rapportage op organisatieniveau.

Zijn er voor mij kosten aan verbonden?

Your Subtitle Goes Here

Nee, de VitaliteitsCheck word je als medewerker aangeboden door de werkgever. Ook het coachgesprek is voor jou kosteloos.

Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

Your Subtitle Goes Here

Alleen jijzelf kan zien wat jouw persoonlijke resultaten zijn, je vult de VitaliteitsCheck anoniem in. Er kunnen wel groepsrapportages op unit niveau gemaakt zodat de werkgever kan kijken hoe deze jou nog beter kan faciliteren op het gebied van vitaliteit. Deze gegevens zijn nooit terug te herleiden naar een individu. De samenwerkingspartner, FitzCompany, is ISO27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer over hoe zij de privacy lezen lees je op Privacypolicy – FitzCompany

Moet ik een gesprek met een coach hebben?

Your Subtitle Goes Here

Zeker, de hele VitaliteitsCheck is vrijblijvend. Je kan dus ook alleen de vragenlijst invullen en geen vervolggesprek inplannen. Als er in jouw resultaten aanleiding voor is kan je natuurlijk wel geadviseerd worden om een gesprek aan te gaan. Een afspraak met de coach kun je maken via de actielijst op de homepage en mag onder werktijd plaatsvinden. De afspraak kan fysiek op locatie maar ook online via Microsoft Teams.

Het invullen lukt me niet! Wat moet ik doen?

Your Subtitle Goes Here

Loop je tegen technische moeilijkheden aan bij het invullen? Vraag dan hulp aan FitzMe. Je kunt een mail sturen aan support@fitzme.nl of telefonisch contact opnemen met 013 – 591 27 63 

Hoe ontvang ik mijn persoonlijke resultaten van de VitaliteitsCheck?

Your Subtitle Goes Here

Na het invullen vind je je resultaten in je profiel. Je profiel zie je terug boven aan de pagina en herken je aan een persoonssymbool met daaronder jouw naam.

Hoe lees ik de resultaten?

Your Subtitle Goes Here

Met het ballonnetje zie je hoe je scoort ten opzichte van de norm. Achter elk resultaat zit een gevalideerde vragenlijst die je inzicht geeft in je gezondheid. Scoor je ergens in het rood? Je hoeft je niet gelijk zorgen te maken! Dit wil niet zeggen dat het nu niet goed met je gaat, maar het kan op termijn wel klachten gaan veroorzaken. Het biedt juist inzicht in onderwerpen waarover je met de coach in gesprek kunt gaan. Samen kun je dan kijken hoe je hieraan kunt werken. Die coach is voor jou trouwens gratis.