Website Preloader
Website Preloader

Dienstverlening  >  Coaching > Individuele leefstijlcoaching

Individuele leefstijlcoaching

 

Leefstijlcoaches van FitzCompany kunnen uw werknemers begeleiden bij het omzetten van gezonde voornemens via concrete actie, naar gezonde gewoontes. Individuele leefstijlcoaching kan zowel online als offline plaatsvinden. Goed om te weten: de coaches van FitzCompany zijn BLCN-gecertificeerd. 

In een individueel coachgesprek wordt het inzichtelijk wat de persoonlijke doelen van de werknemer zijn, waar de motivatie ligt en wat de werknemer in beweging brengt en houdt. In de gesprekken wordt het helder waar kansen liggen of waar ze juist blijven liggen. 

Onze coaches begeleiden bij het aanleren van vaardigheden die nodig zijn om (gezonde) doelen te bereiken. Leefstijlcoaching geeft handvatten om vooral zélf zaken aan te pakken. De leefstijlcoach ondersteunt uw werknemer in het proces van weten naar doen. Wanneer het nodig is, wordt kennis aangevuld of aangescherpt. Daarna zal de coach de werknemer motiveren om in actie te komen.  

De coachingsgesprekken kunnen over verschillende onderwerpen gaan, denk hierbij aan voeding, bewegen, stress, slaap of een combinatie daarvan. De coach sluit altijd aan bij de persoonlijke hulpvraag van uw werknemer.  

Motivatie van medewerkers

De leefstijlcoach ondersteunt uw werknemer in het proces van weten naar doen. Wanneer het nodig is, wordt kennis aangevuld of aangescherpt. Daarna zal de coach de werknemer motiveren om in actie te komen met vragen als:

  • Waar ligt je motivatie?
  • Wat brengt en houdt jou in beweging (zowel fysiek als mentaal)
  • Waar liggen jouw grootste kansen op succes op weg naar een gezonde leefstijl?
  • En wat moet je vooral even niet aanpakken?
  • Hoe maak je gezond gedrag onderdeel van je dagelijkse leven?
  • Hoe wordt gezond gedrag (daar moet je aan blijven werken) een gezonde gewoonte (waarover je niet meer na hoeft te denken)?

Leefstijlcoaching op locatie

Een leefstijlcoach die werkt op uw locatie heeft veel voordelen. Zij zijn makkelijk toegankelijk en spreken bovendien de taal van de...

Trainingen

Door leefstijl- en vitaliteit gerelateerde groepstrainingen in te zetten, bevordert u de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.