Website Preloader
Website Preloader

Dienstverlening  >  Coaching >  Leefstijlcoaching op locatie

Leefstijlcoaching op locatie

 

De leefstijlcoaches van FitzCompany kunnen online werken, maar ook op locatie. In beide gevallen werken we bij voorkeur met vaste coaches voor uw organisatie. Zodat een wederzijdse band opgebouwd wordt tussen medewerker, bedrijf en coach. Dit ondersteunt het resultaat van het coachingstraject extra! 

Coaching in de omgeving van werknemer
Wanneer onze leefstijlcoaches structureel een dag of dagdeel binnen uw organisatie aanwezig zijn, zijn zij op een laagdrempelige manier bereikbaar voor werknemers. Werknemers kunnen de coach zo gemakkelijk om ondersteuning en advies vragen bij leefstijlvraagstukken.  

De coach is op afgesproken tijden binnen uw organisatie aanwezig en maakt zelf afspraken met werknemers over hun begeleiding. Een bijkomend voordeel is dat de coach het bedrijf, de cultuur, de afspraken en de mensen leert kennen en zo veel effectiever kan werken.  

Managementinformatie
Periodiek ontvangt u als werkgever managementinformatie met advies dat voldoet aan de privacyrichtlijnen en niet tot een individu herleidbaar is. 

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan!

Privacy

1 + 11 =

Individuele leefstijlcoaching

Een leefstijlcoach kan ondersteunen bij het werken aan een gezonde leefstijl. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding, slaap, stress of...

Trainingen

Door leefstijl- en vitaliteit gerelateerde groepstrainingen in te zetten, bevordert u de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.