Website Preloader
Website Preloader

Dienstverlening  >  Vitality Portal >  Portal voor uw bedrijf

Een portal op maat voor uw bedrijf

 

Ons online portal heeft als doel om alle informatie, communicatie en activatie rondom leefstijl, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te bundelen. Het is de start en landingsbasis voor al uw mogelijke activiteiten op het gebied van vitaliteit. We kunnen ons online portal volledig op maat inrichten met uw eigen huisstijl, naam en content op maat: een maatwerkportal.

Het portal informeert, motiveert en stimuleert medewerkers op een manier die bij ze past. Medewerkers worden zich via een bezoek aan uw maatwerkportal bewust van (on)gezonde gewoontes en worden verleid om aan een gezonde leefstijl te werken. Stap voor stap kunnen zij aan de slag met allerlei online interventies die speciaal voor hen beschikbaar zijn. Interventies vanuit FitzCompany (zoals online trainingen, korte introductiemodules, inspirerende content en tests), maar ook content en interventies die u vanuit uw bedrijf beschikbaar stelt.

Op dit maatwerkportal kunt u binnen uw eigen look en feel activaties, trainingen en programma’s ontsluiten op momenten dat u dat zelf wenst en die nog preciezer bij uw bedrijf aansluiten. Zo kunt u goed aansluiten bij uw eigen actuele thema’s en uitdagingen. 

Hierdoor krijgen uw medewerkers nog meer mogelijkheden om zonder tussenkomst van hun leidinggevende zelf aan de slag te gaan en duurzaam inzetbaar te blijven.

Bedrijfspagina

Bedrijven met een collectiviteitscontract met CZ kunnen het FitzMe portal uitbreiden met een unieke bedrijfspagina waar bedrijfsgerelateerde...

CZ FitzMe Portal

Voor alle (collectief) verzekerden van CZ is het FitzMe portal hèt startpunt voor gezond gedrag. Hier vinden zij alle tools die hen kunnen...