Website Preloader
Website Preloader

Dienstverlening  >  Onderzoek & Advies >  Consultancy en projectmanagement

Consultancy en projectmanagement

 

De adviseurs en projectmanagers van FitzCompany kunnen u als werkgever adviseren over- en ondersteunen bij het vormgeven en uitvoeren van uw beleid rond vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Onze adviseurs kunnen als sparringpartner optreden voor de directie of samenwerken met een HR-afdeling, om zo bestaand beleid te verbeteren of om nieuwe beleid te formuleren. Maar ook bij het opstellen en uitvoeren van jaarplannen rond vitaliteit kunnen we u ondersteunen. 

Ook kan FitzCompany helpen met het opstellen en uitvoeren van activatie- of communicatieplannen. Dit is bijvoorbeeld van grote toegevoegde waarde bij projecten waarbij PMO’s worden aangeboden of als een maatwerkportal wordt gelanceerd. In beide gevallen wil een organisatie een zo hoog mogelijke deelnamegraad, door medewerkers te activeren en dat vraagt om communicatie op maat. 

Health Analyzer

De Health analyzer geeft in korte tijd inzicht in een aantal belangrijke gezondheidsparameters. Op basis van deze parameters kan een leefstijlcoach...

HealthCheck Thuistest

Een preventieve gezondheidstest waarbij fysieke metingen (o.a. bloedtest) thuis zelf wordt afgenomen op basis van heldere online instructies.

Leefstijlonderzoek

Advies nodig over het veranderen van leefstijl? In een leefstijlonderzoek geeft een gecertificeerde coach deelnemers handvatten naar aanleiding van...

PMO / VitaliteitsCheck

Op basis van fysiek onderzoek en leefstijlvragenlijsten (incl werk gerelateerde vragen) worden de gezondheidsrisico’s van medewerkers in kaart...

Quick Scan

Met de Quick Scan online vragenlijsten krijg je als werkgever inzicht hoe je medewerkers scoren op een gezondheidsthema, gerelateerd aan werk of...
De workshops worden door onze klanten als fris en enerverend ervaren en we krijgen terug dat werkgevers hiermee écht geïnspireerd raken om meer met bedrijfszorg te gaan doen. We voegen met onze intermediaire partners waarde toe aan collectiviteiten.
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Marina Koolen
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Samen werken aan gezonde medewerkers. Dat is wat we als CZ met werkgevers willen doen. Dat maken we compleet met de activatie van de medewerkers zelf. Het portal wordt door onze relaties zeer positief ontvangen, de resultaten blijven groeien.
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
Petra Zwolle-Knoop
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
FitzCompany heeft samen met CZ een aantal belangrijke stappen gezet in het daadwerkelijk waarmaken van de belofte van bedrijfszorg.
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ
Karel Stolper
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ