Website Preloader
Website Preloader

Dienstverlening  >  Vitality Portal >  Bedrijfspagina

Bedrijfspagina

Heeft u voor uw bedrijf een collectieve zorgverzekering bij CZ? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van het CZ FitzMe portal. 

Naast dit generieke FitzMe portal kunt u als werkgever een ‘Mijn Bedrijf’ op maat laten inrichten. Op deze bedrijfspagina wordt alle informatie die u met uw medewerkers wil delen, overzichtelijk weergegeven. Zo kunt op deze plek extra aandacht vragen voor de speciale programma’s op het portal, maar is ook ruimte voor andere informatie en interventies die uw organisatie aanbiedt.

U biedt zo alle zaken rondom vitaliteit op één plek aan. Ook alle eigen bedrijfsspecifieke informatie rondom verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid kunnen hier ontsloten worden. Van het verzuimprotocol tot het fietsplan en van gezamenlijke challenges tot geplande workshops of webinars. Uw eigen informatie wordt ook getoond op andere pagina’s op het portal, zodat uw medewerkers hier nog vaker mee in aanraking komen!

 

CZ FitzMe Portal

Voor alle (collectief) verzekerden van CZ is het FitzMe portal hèt startpunt voor gezond gedrag. Hier vinden zij alle tools die hen kunnen...

Portal voor uw bedrijf

Bedrijven kunnen ook een eigen vitaliteitsplatform realiseren via FitzCompany. Met een maatwerkportal is het vitaliteitsplatform in volledige eigen...