Website Preloader
Website Preloader

Annemarie Kloos

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Een gezond leefpatroon is aan te leren

Annemarie is een gedreven en betrokken leefstijlcoach. Met duidelijke en empathische communicatie weet zij mensen snel op hun gemak te stellen. Hierdoor maakt Annemarie de eigen motivatie van de cliënt de leidraad voor een succesvolle begeleiding.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Annemarie Kloos

‘Er is altijd motivatie, want iedereen wil gezond zijn’

Trots

“Mijn gezin met drie kinderen die alle drie studeren en met een open en positieve houding in het leven staan. De vele cliënten die ik heb mogen helpen bij het duurzaam verbeteren van hun leefstijl!

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Mijn favoriete manier om te ontspannen is tuinieren, alleen of in groepsverband bewegen, liefst in de natuur, lezen en kokerellen.

Wat beweegt mij?
Mensen begeleiden bij het formuleren van acties in het belang van hun gezondheid is een van de dingen die mij ‘bewegen’. Dat zij zelf de regie nemen om hun gezondheid centraal te stellen en inzien dat dit met kleine stappen echt haalbaar is.

Wat of hoe eet ik het liefst?
Ik ben een echte Bourgondiër. Eten is voor mij een sociale en belangrijke bezigheid. Ik voel mij energiek en gezond bij lekker en gezond eten. Het liefst samen met gezin en/of vrienden. Van culinaire hoogstandjes tot een onvervalste boerenkool. Gevarieerd, liefst onbewerkt en ja, zonder veel moeite, met mate.”

Specialisatie

  • “Wat betreft de FitzMe dienstverlening doe ik met veel plezier zowel de coaching als de healthchecks. Ik heb de training gevolgd voor MyVitality.
  • Specialisatie ligt bij gezondheid en bewegen. Leefstijl vanuit het holistisch perspectief, waarin ook rust en ontspanning een belangrijke plaats innemen.”

Werkregio

Regio Amsterdam, Leiden, Den Haag

Opleiding en ervaring

  • Verpleegkunde & AVLEG Academie
  • Voor FitzMe verschillende opdrachten uitgevoerd onder meer bij bedrijven als Boskalis, Siemens, Arcadis, Brunel, Vivat en voor Richting. Als BIG geregistreerd verpleegkundige neem ik gezondheidschecks af voor een vooraanstaande zorgverzekeraar. Als gecertificeerd ‘CooL’ leefstijlcoach ben ik werkzaam in het kader van de GLI; Een aantal keer per jaar geef ik als EHBO- docent workshops en cursussen.