Website Preloader
Website Preloader

Francisca Griep

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Een gezond leefpatroon is aan te leren

Francisca is helemaal in haar element als ze zaken kan stroomlijnen om trainingen, workshops en Health Checks op locatie soepel te kunnen laten verlopen. Is positief ingesteld, denkt mee met de organisatie, proactief, hands-on, flexibel en prettig in de omgang.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Francisca Griep

‘Life is like riding a bike, to keep your balance, you must keep moving ’

Trots

“Ik ben trots op de erkenning die ik als leefstijlcoach krijg van de verschillende bedrijven die hun focus hebben liggen op het ondersteunen van duurzame inzetbaarheid van hun werknemers en het bevorderen van hun algemene vitaliteit.

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Mijn favoriete manier om te ontspannen is om in beweging te blijven. Lekker naar buiten gaan en genieten in en van de natuur zoals: wandelen, fietsen en met de kano het water op.

Wat of hoe eet ik het liefst?
Mijn favoriete gerecht is sushi, een gezonde en snelle snack op die momenten dat ik zelf niets meer in de koelkast of vriezer heb liggen.”

Specialisatie

  • Gezondheid en bewegen
  • Afnemen van Health Checks
  • Werken met grote groepen
  • Trainer en coach bij Fitzme, Health check specialist en MyVitality trainer.

Werkregio

Gouda / Rotterdam / Den Haag en omstreken

Opleiding en ervaring

  • Leefstijlcoach en docent Lichamelijke opvoeding
  • Trainer en coach bij FitzMe, Visiom, Charly Green, Edufit en Synergie leefstijlcoaching.
    Amgen, Arcadis, de Archipel, Boskalis, Coca Cola, Eriks, JD Egberts, Goudriaan en Jongerius, Groene Hart ZH, Haan, Haagsche Hogeschool, KvK, Mars, Marsh, Medicinfo, Moolenaar BV, Trendel, PGGM, Vios, Vivat.