Website Preloader
Website Preloader

Sione Brugman

Met een FitzMe Coach verander je gewoontes die minder gezond zijn.

 

Een gezond leefpatroon is aan te leren

Sione daagt je graag uit om keuzes te maken zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Met kleine stappen grootse doelen bereiken is de kracht van Sione.

Work-life-balance en onregelmatig werken zijn onderwerpen waar Sione als voormalig HR-manager wel raad mee weet. Haar opleiding heeft Sione gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid, aangevuld met de technieken van het Vat van Zelfwaardering en Vitaliteit.

De FitzMe Coach kan de medewerker leren om zich goed te voelen en gezonde keuzes te maken en te luisteren naar signalen van het lichaam. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Dus leren om zowel plezierig te bewegen, gezond te eten als voldoende rust te nemen in de juiste combinatie met de juiste dosis. Niet te veel, niet te weinig.

Sione Brugman

“Kleine stappen maken uiteindelijk een groot verschil”

Trots

“Ik ben trots op mijzelf dat ik de keuze heb gemaakt mijn oude vak los te laten en naar mijn hart heb geluisterd. Mensen in hun kracht krijgen is echt het allerleukste dat ik kan!

Mijn favoriete vorm van ontspanning?
Buiten in de natuur lekker bewegen! Op vakantie maak ik dan ook het allerliefst een huttentocht met mijn gezin; hoe stiller de omgeving hoe leuker wij het hebben samen, en dan is niets hoeven zoooo lekker.”

Specialisatie

Sione is een echte allrounder die de combinatie van coachen, het geven van workshops, en health checks uitvoeren combineert met beleidsmatige activiteiten.
Keuzes maken en positiviteit

Regio

Opleiding en ervaring

Academie voor Leefstijl en Gezondheid, Technieken van het Vat van Zelfwaardering en Vitaliteit.

Contact 

Sione@FitzMe.nl