Website Preloader
Website Preloader

Mayke Vermeer

Senior adviseur FitzCompany

 

 

Mayke werkt voor diverse grote opdrachtgevers bij FitzCompany en is een ervaren consultant op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ze kent het vakgebied goed en zorgt altijd dat programma’s aansluiten op de context en behoefte van een organisatie.

Met haar betrokkenheid, een hoge organisatie sensitiviteit en haar enthousiasme weet Mayke belangrijke stakeholders te overtuigen en mee te laten bewegen in de verandering die een organisatie voor ogen heeft. Door middel van samenwerken, co-creatie en creativiteit worden plannen gevormd en uitgevoerd. Mayke is een ervaren programma manager die zelf projectgroepen en stuurgroepen heeft geleid en kan een coachende rol vervullen voor interne experts die deze rol zelf willen oppakken.

Mayke Vermeer
Senior Adviseur FitzCompany

‘’Ik vind het belangrijk dat we met onze activiteiten niet alleen medewerkers gezonder maken, maar ook organisaties gezonder maken. Duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsprogramma’s vragen om een gedegen verander aanpak op zowel individueel als organisatie niveau. De puzzel leggen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij alle behoeften, vind ik een fantastische uitdaging’’.

Naast haar adviseursrol, is ze trainer, (leefstijl)coach en klantmanager en werkt ze nauw samen met onze projectmanagers.

Nieuwsgierig?
Maak gerust een afspraak met Mayke!

Mayke@FitzMe.nl
06 – 82 76 22 04