FAQs

Je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken door op het inlogscherm op onderstaande knop (in de rode kader) te klikken.

Je ontvangt dan een e-mail waarmee je jouw wachtwoord kunt resetten.

Als jouw werkgever activiteiten organiseert via ons portal, dan vind je deze terug op jouw bedrijfspagina. Je komt op deze pagina door in het menu bovenaan op het koffer icoon te klikken.

Let op: je dient hiervoor ingelogd te zijn op het FitzMe portal.

Eenmaal op de bedrijfspagina vind je een overzicht van alles wat jouw werkgever aanbiedt. Hier kun jij je vervolgens ook inschrijven voor eventuele activiteiten.

Kijk op https://fitzcompany.nl/czpakkettenhealthcheck/ voor alle verzekeringspakketten die in aanmerking komen.

Op het portal zijn gratis en betaalde diensten te vinden. Deze diensten worden, afhankelijk van je verzekeringspakket, vergoed vanuit je preventiebudget. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om zelf iets aan te schaffen wanneer je het interessant vindt.

Voordat je start met een bepaalde dienst waarschuwen we je altijd wanneer hier kosten aan zijn verbonden.

Nadat je alle meetwaarden ontvangen hebt, kun je deze invullen op je profielpagina. Je profielpagina vind je door in het menu op de onderstaande knop te klikken met je naam.

Let op: wanneer je een “test opnieuw” selecteert dan vraag je een nieuwe Testkit aan.

Om verder te kunnen op het portal is het belangrijk dat je de betreffende pagina volledig naar beneden gescrold is. Dit kan als volgt:

  1. Scrol actief naar beneden met je muis. Heb je een trackpad in plaats van een muis? Swipe dan met twee vinger over deze trackpad om te scrollen.
  2. In plaats van actief te scrollen, kun je ook scrollen met behulp van de pijliconen aan de rechterkant.

Als de pagina volledig naar beneden gescrold is, is het mogelijk om verder te gaan. Let op: indien er vragen op de betreffende pagina staan, is het belangrijk dat deze allemaal zijn ingevuld.

Lukt het nog steeds niet om verder te gaan? Dan adviseren wij om de pagina wat uit te zoomen. Houd hiervoor de control knop (ctrl) ingedrukt en klik vervolgens op het min teken (-) op je toetsenbord. In sommige gevallen schaalt de pagina net niet goed uit op je beeldscherm en door uit te zoomen los je dit op.

Nadat je op het portal een account hebt gemaakt, sturen we een bevestigingsmail met een activatielink naar je e-mailadres. Als je de bevestigingsmail niet kunt vinden, probeer dan het onderstaande:

  1. Controleer je map met spam of ongewenste berichten. Als je Gmail gebruikt, controleer dan ook de mails in Sociaal.
  2. Het kan voorkomen dat je tijdens het registreren bij het invullen van je e-mailadres een typefout hebt gemaakt. Dit kan je controleren door op het portal in te loggen met jouw e-mailadres. Als je de onderstaande melding krijgt, dan kun je opnieuw registreren met het juiste e-mailadres.

“Onbekend e-mailadres. Opnieuw controleren of probeer je gebruikersnaam.”

De HealthCheck testkit ontvang je binnen 2 tot 3 werkdagen op het adres dat je hebt opgegeven. Heb je de testkit na die tijd nog niet ontvangen, neem dan contact op via info@vitalgene.com

Nee, de Hba1c-waarde wordt niet meer gebruikt in de FitzMe HealthCheck. Hiervoor dien je de glucosewaarde (mmol/l) in te vullen. Heb je geen glucosewaarde ontvangen? Neem dan contact op met info@vitalgene.com, dan helpen we je graag op weg.

Je wijzigt of verwijdert je account door rechtsboven op de pagina naar jouw account te gaan, deze bereik je door op onderstaande knop te klikken.

Gebruik je de app van CZ? Dan kun je jouw account verwijderen via jouw profiel. Klik rechtsboven op het tandwiel en scrol daarbeneden voor “Verwijderd mijn account”.

Na het uitvoeren van het bloedtest dien je op je persoonlijke profiel pagina door te geven wanneer je dit hebt gedaan. Je persoonlijke profiel benader je door in het menu op het onderstaande icoontje met je eigen naam te klikken.

Het duurt gemiddeld 3 weken voordat je de resultaten krijgt. Je krijgt deze via een email opgestuurd.

Wij adviseren u om naar onderstaand artikel te kijken, klik hiervoor op het linkje.

In dit artikel wordt aan de hand van een filmpje en stappenplan uitgelegd hoe men de HealthCheck kan aanvragen.

https://fitzme.nl/cz/single/hoe-vraag-je-de-fitzme-healthcheck-aan?f=content

Heb je als nog vragen over het aanvragen van de HealthCheck, mail deze dan gerust naar support@FitzMe.nl.

Wij hebben als doel jou te helpen bij het bereiken of behouden van een gezonde leefstijl en een vitaal leven. Hoe beter we jou leren kennen, hoe gerichter we je van advies kunnen voorzien. Vandaar dat we je soms het hemd van het lijf vragen.

Verder gebruiken we jouw gegevens, anoniem, om op groepsniveau onderzoek te doen naar de tevredenheid van de gebruikers zodat we onze diensten kunnen verbeteren.

We doen er alles aan om je data te beschermen, we doen dat volgens de ISO27001 en NEN7510 normen en zijn daar ook voor gecertificeerd.  De database met inhoudelijke persoonsgegevens en de database met contactgegevens zijn van elkaar gescheiden en niet in te kijken voor medewerkers of derden, zonder jouw toestemming.

Je vindt onze privacy voorwaarden hier: https://fitzcompany.nl/privacypolicy/

Onderneem de volgende stappen om goed bloed af te nemen:

  1. Trek het gele lipje uit de prikker
  2. Zet de prikker vervolgens stevig op je vinger
  3. Klik nu op de witte drukker

Let op: je kunt de prikker maar eenmalig gebruiken.

Is het bloedprikken mislukt of heb je andere vragen hierover? Neem dan contact op met info@vitalgene.com.