Website Preloader
Website Preloader

Doe mee aan de VitaliteitsCheck:

JustBrands

En weet waar je staat!

Blijf (of ga) je fit voelen!

Goed dat je wilt deelnemen aan de VitaliteitsCheck. De VitaliteitsCheck geeft je inzicht in hoe fit en vitaal je bent en geeft advies hoe je goed voor jezelf kunt zorgen om gezond en fit te blijven of te worden. Hieronder lees je hoe je de eerste stappen zet om te weten hoe het staat met jouw vitaliteit en hoe je kunt werken aan een fitter een gezonder leven.

Deelnemen

Deelnemen aan de check begint met een account op het FitzMe portal

Vragenlijst

Nadat je een account hebt aangemaakt staat de de vragenlijst voor je klaar op het portal. Wanneer je deze hebt ingevuld krijg je na afloop direct online je resultaat in beeld.

Test door vitaliteitscoach

Vervolgens kun je je fysiek laten testen door de vitaliteitscoach (tijdens het invullen van de vragenlijst word je al gevraagd een afspraak te maken, heb je die mogelijkheid gemist, dan kun je hier een afspraak inplannen). De afspraak met de coach vindt fysiek plaats wanneer je werkzaam bent op het hoofdkantoor. Ben jij werkzaam in de retail dan wordt een online afspraak voorgesteld. Wanneer je een online afspraak hebt kunnen uiteraard geen fysieke metingen gedaan worden. Je krijgt de gelegenheid om de fysieke metingen zelf te doen met een handige thuistest.

Stap 1
Stap 1

Meld je aan

De VitaliteitsCheck start met het invullen van een uitgebreide vragenlijst. Deze vragenlijst staat voor jou klaar op het FitzMe portal.
Om bij de vragenlijst te komen registreer je jezelf eerst op het portal. Binnen de beveiligde omgeving vul je de vragenlijst in. Je ontvangt hierin ook jouw resultaat van de check. Deze lees je in een persoonlijk, digitaal, rapport en waarin je ook een advies op maat krijgt, op basis van jouw resultaten. Het FitzMe portal zal je vervolgens persoonlijk blijven begeleiden en geeft je tips en tricks die jou op het lijf geschreven zijn.

Stap 2
Stap 2

Vul de vragenlijst in

Wanneer jij je op het FitzMe portal hebt aangemeld, kun je de vragenlijst starten. We hebben de vragenlijst van de VitaliteitsCheck voor je klaargezet onder Acties ‘De VitaliteitsCheck’.

De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen. We stellen bijvoorbeeld vragen over beweging, werkdruk, voeding, etc. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt hier een computer, laptop, tablet of telefoon voor gebruiken.

Stap 3
Stap 3

Ontvang jouw persoonlijk rapport

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je een persoonlijk rapport waarin jouw resultaten overzichtelijk worden weergegeven én toegelicht. Het rapport geeft je ook adviezen om jouw vitaliteit te verbeteren.
Al jouw gegevens (dus ook je persoonlijk digitaal rapport, inclusief advies) worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de beveiligde omgeving van het portal. Ze zijn alléén voor jou toegankelijk.
Jouw privacy is gewaarborgd; jouw werkgever krijgt alléén een overall-beeld te zien van de totale groep deelnemers. Ook communiceren wij niets naar je werkgever wat naar jou herleidbaar is. Je doet dit dus helemaal voor jezelf!

Stap 4
Stap 4

Wil je een VitaliteitsCoach?

Afhankelijk van de antwoorden die jij geeft op de vitaliteitsvragen kun je vrijblijvend uitgenodigd worden om in gesprek te gaan met een vitaliteitscoach. Het gesprek met de vitaliteitscoach duurt maximaal 45 minuten. Tijdens dit gesprek kunnen fysieke metingen worden voorgesteld (zoals cholesterol, glucose, bloeddruk, oogmeting). De resultaten uit de fysiek metingen en de vragenlijst worden in dit adviesgesprek meegenomen. Mocht je tijdens het invullen van de vragenlijst de mogelijkheid hebben gemist om een afspraak te maken met de vitaliteitscoach klik dan hier om een afspraak te maken.Mensen die op locatie in de retail werken kunnen een online afspraak maken. Tijdens deze online afspraak (30 minuten) kunnen uiteraard geen fysieke metingen worden gedaan. Om toch metingen te kunnen verrichten kun je een thuistest toegestuurd krijgen. De (deel van de) metingen kun je dan simpel zelf uitvoeren. De coach neemt deze gegevens mee in jullie adviesgesprek. Wil je toch liever een fysiek afspraak met de coach, geef dit dan met het maken van de afspraak aan. De fysieke afspraak vindt plaats op het hoofdkantoor. Je hoeft dan niet zelf de metingen te verrichten, deze worden tijdens de afspraak door de coach uitgevoerd.
Wanneer je nu alvast meer wilt weten, dan kun je dit filmpje over de VitaliteitsCheck bekijken.
Aan de slag!
Aan de slag!

Wil je een VitaliteitsCoach?

Of je nu wel of niet een adviesgesprek met de VitaliteitsCoach wenst, je kunt vandaag al aan de slag! Op basis van jouw gegevens zullen we op het portal interessante informatie voor je klaarzetten, in de vorm van artikelen, video’s of bijvoorbeeld online modules. Dit zal je helpen om te werken aan een fitter en gezonder leven. Maar start nu eerst met het aanmelden op het portal en vul de vragenlijst in. We wensen je veel succes en veel plezier op het FitzMe portal.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op via vitaliteit@fitzme.nl