Website Preloader
Website Preloader

Overgangsklachten

Online coachingstrajecten via AWVN

 

Je gaat een begeleid zelfhulpprogramma “Overgangsklachten” volgen. Wat een goed plan. Je hebt gemerkt dat je leven niet helemaal verloopt als je verwacht had en daar wil je wat aan doen.

Wij willen je hierbij graag ondersteunen. Daarom hebben we een online coaching programma samengesteld. Hoe gaat dit nu in zijn werk?

Eerst aanmelden
Via je tiptrack app meld je jezelf aan. Medewerkers van AWVN kunnen betalen met het budget dat hen ter beschikking is gesteld. Voor deelname aan dit begeleide zelfhulpprogramma zijn verder geen kosten verbonden voor jou als deelnemer.

Intakegesprek met coach
Uiterlijk 2 weken na aanmelding belt onze coach jou voor een intakegesprek. De coach is een professional met meestal een verpleegkundige achtergrond en heeft ervaring met het begeleiden van mensen die willen werken aan hun leefstijl.

Tijdens dit eerste gesprek bespreken we de reden van jouw aanmelding. We bepalen gezamenlijk je persoonlijke doelen. Vervolgens leggen we je uit hoe de online zelfhulpmodule werkt en hoe je begeleid zult worden. Je krijgt in dit gesprek de gelegenheid om vragen stellen aan de coach. Na de intake krijg je een e-mail met inloggegevens voor de zelfhulpmodule. Nu kun je echt zelf van start!

Je gaat van start met de zelfhulpmodule
De zelfhulpmodule duurt 2 maanden en is volledig online. Gedurende het traject wordt coaching aangeboden op basis van telefonische begeleiding. Het programma start altijd met een test. Dit is om een beeld te krijgen van je huidige situatie.

De resultaten uit de test zul je bespreken met je coach.
Tijdens het doorlopen van het programma krijg je diverse opdrachten en kun je gelijk dat wat je hebt geleerd toepassen in de praktijk. Aan het einde van het programma plannen we een gesprek waarbij je jouw resultaten doorneemt met je coach en zullen jullie samen bespreken hoe je dit resultaat vast kunt houden.

De zelfhulpmodule is een samenwerking tussen FitzMe, Medicinfo en Mirro.

Overgangsklachten

1,2 miljoen vrouwen in Nederland zijn in de overgang. 80% van hen heeft last van overgangsverschijnselen zoals opvliegers en slecht slapen. Eén op de drie heeft hier zo veel last van dat ze zich regelmatig ziekmeldt. De module is ontwikkeld voor vrouwen net voor, tijdens of na de overgang.

Vind de juiste balans

Elke vrouw ervaart de overgang anders, maar hoe zorg je dat je de regie houdt over deze fase in je leven? In deze module kun je zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen om op eigen kracht met de overgang aan de slag te gaan. Wat moet je weten? Wat kan je doen om hier zo goed mogelijk door heen te komen? Hoe kom je weer in balans? En zitten er ook positieve kanten aan de nieuwe levensfase waarin je terecht komt?

Een gezonde start met e-Learning

De module ‘Overgangsklachten’ duurt 2 maanden en is een echt e-Learning programma, je volg het volledig online. Tijdens de duur van het programma heb je een coach tot je beschikking op basis van telefonische begeleiding. Het programma start met een test om een beeld te krijgen van je huidige situatie. De resultaten uit deze test zul je bespreken met je coach.

  • Altijd een test bij aanvang
  • Veel praktische opdrachten
  • Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk
  • Tips en adviezen
  • Eindgesprek met coach over resultaten en toekomst

Interesse gewekt?

Kies dan voor deze module in de Tiptrack shop. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je liever eerst meer informatie?

Wat zijn de voordelen van meedoen in de vorm van e-Learning?

Je opent de cursusonderdelen via internet, gewoon op je eigen moment en plaats.

Je persoonlijke coach denkt met je mee.

Je leert dingen die je direct kan toepassen in je eigen leven. Je vergroot je vaardigheden en hebt daar ook in de toekomst iets aan.