Website Preloader
Website Preloader

FitzCompany werkt!

 

Ons doel? Het realiseren van duurzame vitaliteit van organisaties en de mensen die er werken. Wij denken graag mee met bedrijven die willen investeren in fitte en energieke medewerkers. Onze dienstverlening maakt altijd onderdeel uit van de totale aanpak binnen uw bedrijf. Ook ervaren hoe dat werkt? Wij zijn graag uw partner als het gaat om duurzame vitaliteit van uw medewerkers én uw organisatie!

​Wij leggen samen met onze opdrachtgevers de verbinding tussen de doelen van de organisatie en persoonlijke doelen van de mensen die er werken. Of het nu gaat om vitaliteitsonderzoek, het creëren van bewustwording of het inzetten van interventies als workshops of coaching. Het onderscheidende van FitzMe is dat wij niet alleen adviseren op het gebied van vitaliteitsbeleid, maar ook begeleiden bij een succesvolle implementatie en activatie. De juiste dienstverlening of interventie op het juiste moment, dat is wat we willen bereiken.

Veranderen van gedrag

 

FitzCompany helpt u in het creëren van een gezonde en vitale werkomgeving voor uw medewerkers. Wij kunnen zorgen voor bewustwording waardoor de medewerkers openstaan voor die gezonde gedragsverandering. Altijd op een manier die bij hen past.

Gezonde gewoontes
We beginnen klein, want gedrag is ook gewoon een kwestie van doen. En het blijven doen, want dan worden het gewoontes. Dan kost het geen moeite meer om dit vol te houden. Een gezonde leefstijl is het goedkoopste medicijn. Bij een gezonde leefstijl zijn de thema’s voeding, beweging, slapen en ontspanning bij ons vaste onderdelen

VOEDING

Over gezonde voeding wordt zoveel geschreven dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

FitzCompany laat uw medewerkers op een toegankelijke manier opnieuw kennis maken met (gezond) eten.  Geen hoogdravende gerechten, geen moeilijke diëten maar met gezond gedrag en gezond verstand.

Medewerkers wordt op het portal, in workshops, trainingen of via leefstijlcoaching geleerd hoe ze gezonde voeding in hun dagelijks leven in kunnen bouwen. Zo wordt gezond gedag in kleine stapjes een gezonde gewoonte.

BEWEGING

Bewegen geeft een fit en energiek gevoel en is goed voor hart en bloedvaten, voor fysieke en mentale gesteldheid.

Bewegen is niet alleen maar sporten. Bewegen is alles behalve stil zitten. Zo simpel is het. FitzCompany helpt uw medewerkers om bewegen op verschillende manieren in te bouwen in hun dagelijkse leven, zodat het een gewoonte wordt.

Stap voor stap leren we medewerkers op het portal, in workshops, trainingen of via leefstijlcoaching hoe ze aan de slag kunnen gaan met meer bewegen. Zodat ze fitter worden of fit blijven en sneller herstellen. Daarnaast helpt meer bewegen om de mentale veerkracht te verbeteren. No more couch potatoe!

WERK(STRESS)

Wanneer iemand van (dagelijkse)stress onvoldoende kan herstellen of opladen, kan dit leiden tot gezondheids­klachten.

Werkdruk wordt vaak gezien als belangrijkste oorzaak van (werk)stress, maar er zijn veel meer knoppen om aan te draaien om stress te verminderen. FitzCompany gaat met u en uw medewerkers op zoek naar oorzaken van stress en helpt ermee aan de slag te gaan.

Of het nu gaat om werkplezier, werk-privé balans, autonomie, betrokkenheid of een andere energie- of stressbron. Voor u als werkgever is het belangrijk om stress bij uw medewerkers vroeg te (leren) herkennen zodat u het aan kunt pakken. Onze onderzoeken en trainingen kunnen u daarbij helpen. Uw medewerkers met stress ondersteunen we door bijvoorbeeld coaching, in workshops, op het portal of in trainingen.

SLAPEN

Hoe je geslapen hebt bepaalt grotendeels hoe energiek en vitaal jij je gedurende de (werk)dag voelt.

Medewerkers die goed slapen zijn productiever, sneller en beter in het nemen van beslissingen. Ook  denken ze vaker in oplossingen dan in problemen. Ze zijn bovendien minder vaak ziek en ervaren ook nog eens minders stress.

Op het portal, in workshops, trainingen of via leefstijlcoaching leren uw medewerkers over het belang van goede slaap en krijgen zij inzicht in hun eigen slaappatroon en slaaphygiëne. Ze gaan zelf aan de slag met opdrachten en krijgen tips om toe te passen. FitzCompany levert de handvatten, maar uw medewerkers nemen de regie.

Dienstverlening

 

FitzCompany biedt een compleet palet aan producten en diensten gericht op vitaliteit van mens en organisatie:

De workshops worden door onze klanten als fris en enerverend ervaren en we krijgen terug dat werkgevers hiermee écht geïnspireerd raken om meer met bedrijfszorg te gaan doen. We voegen met onze intermediaire partners waarde toe aan collectiviteiten.
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Marina Koolen
Marina Koolen
Manager Intermediaire Markt CZ
Samen werken aan gezonde medewerkers. Dat is wat we als CZ met werkgevers willen doen. Dat maken we compleet met de activatie van de medewerkers zelf. Het portal wordt door onze relaties zeer positief ontvangen, de resultaten blijven groeien.
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
Petra Zwolle-Knoop
Petra Zwolle-Knoop
Manager advies zorg en bedrijfszorg CZ
FitzCompany heeft samen met CZ een aantal belangrijke stappen gezet in het daadwerkelijk waarmaken van de belofte van bedrijfszorg.
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ
Karel Stolper
Karel Stolper
Directeur Marketing & Verkoop CZ