Website Preloader
Website Preloader

Online coachingstrajecten via AWVN

Online coachingstrajecten via AWVN

 

Je gaat een begeleid zelfhulpprogramma volgen. Wat een goed plan. Je hebt gemerkt dat je leven niet helemaal verloopt als je verwacht had en daar wil je wat aan doen.

Wij willen je hierbij graag ondersteunen. Daarom hebben we een online coaching programma samengesteld. Hoe gaat dit nu in zijn werk?

Eerst aanmelden
Via je tiptrack app meld je jezelf aan. Medewerkers van AWVN kunnen betalen met het budget dat hen ter beschikking is gesteld. Voor deelname aan dit begeleide zelfhulpprogramma zijn verder geen kosten verbonden voor jou als deelnemer.

Intakegesprek met coach
Uiterlijk 2 weken na aanmelding belt onze coach jou voor een intakegesprek. De coach is een professional met meestal een verpleegkundige achtergrond en heeft ervaring met het begeleiden van mensen die willen werken aan hun leefstijl.

Tijdens dit eerste gesprek bespreken we de reden van jouw aanmelding. We bepalen gezamenlijk je persoonlijke doelen. Vervolgens leggen we je uit hoe de online zelfhulpmodule werkt en hoe je begeleid zult worden. Je krijgt in dit gesprek de gelegenheid om vragen stellen aan de coach. Na de intake krijg je een e-mail met inloggegevens voor de zelfhulpmodule. Nu kun je echt zelf van start!

Je gaat van start met de zelfhulpmodule
De zelfhulpmodule duurt 2 maanden en is volledig online. Gedurende het traject wordt coaching aangeboden op basis van telefonische begeleiding. Het programma start altijd met een test. Dit is om een beeld te krijgen van je huidige situatie.

De resultaten uit de test zul je bespreken met je coach.
Tijdens het doorlopen van het programma krijg je diverse opdrachten en kun je gelijk dat wat je hebt geleerd toepassen in de praktijk. Aan het einde van het programma plannen we een gesprek waarbij je jouw resultaten doorneemt met je coach en zullen jullie samen bespreken hoe je dit resultaat vast kunt houden.

De zelfhulpmodule is een samenwerking tussen FitzMe, Medicinfo en Mirro.

Werkende moeders

De module is ontwikkeld voor vrouwen die de balans willen vinden tussen moederschap, werk en andere activiteiten. Je wilt het allemaal goed doen, iedereen blij maken.

Vind de juiste balans

Maar hoe hou je de balans tussen de zorg voor je kinderen, je werk en andere belangrijke dingen? Waar blijf jijzelf in deze opsomming? In deze module kun je zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen om de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en je eigen leven. Leg je ideaalbeeld van een ‘goede mama’ opzij en ben tevreden met wat je wél doet.

Een gezonde start met e-Learning

De module ‘Werkende moeders’ duurt 2 maanden en is een echt e-Learning programma, je volg het volledig online. Tijdens de duur van het programma heb je een coach tot je beschikking op basis van telefonische begeleiding. Het programma start met een test om een beeld te krijgen van je huidige situatie. De resultaten uit deze test zul je bespreken met je coach.

  • Altijd een test bij aanvang
  • Veel praktische opdrachten
  • Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk
  • Tips en adviezen
  • Eindgesprek met coach over resultaten en toekomst

Interesse gewekt?

Kies dan voor deze module in de Tiptrack shop. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je liever eerst meer informatie?

Wat zijn de voordelen van meedoen in de vorm van e-Learning?

Je opent de cursusonderdelen via internet, gewoon op je eigen moment en plaats.

Je persoonlijke coach denkt met je mee.

Je leert dingen die je direct kan toepassen in je eigen leven. Je vergroot je vaardigheden en hebt daar ook in de toekomst iets aan.