Website Preloader
Website Preloader

Zorg óók goed voor jezelf

Doe mee aan de gratis

VitaliteitsCheck

Blijf (of ga) je fit voelen!

Goed dat je wilt deelnemen aan de VitaliteitsCheck. Hiermee krijg jij, als medewerker van ZorgSaam, inzicht in je hoe vitaal je nu bent. Maar ook brengen we (gezondheids-)risico’s in kaart en krijg je een advies daarover. Met het resultaat kun je meteen aan de slag. Je krijgt tips en adviezen waarmee jij (nog) beter voor jezelf kunt zorgen.

Online vragenlijst

We stellen vragen over onder andere beweging, werkdruk, voeding, etc.

Persoonlijk digitaal rapport:

Na het invullen van de digitale (online) vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen al informatie en tips om je vitaliteit te verbeteren.

Gesprek met een coach

Met de resultaten uit je vragenlijst kun je in gesprek gaan met een vitaliteitscoach. De coach kan besluiten om, in overleg met jou, een aantal aanvullende metingen te doen (zoals gewicht, cholesterol, bloeddruk, glucose, conditie en een visustest).

Meer info?
Wil je eerst meer lezen over deze VitaliteitsCheck en wat deze check inhoudt? Wil je je uitgebreider laten informeren over de te nemen stappen voordat je jezelf aanmeldt? We hebben deze stappen hieronderuitgeschreven.

Stap 1
Stap 1

Meld je aan op ZorgSaam Vitaal

De VitaliteitsCheck start met het invullen van een vragenlijst. Deze vragenlijst staat klaar op ZorgSaam Vitaal, in het portal of in de app. Om bij de vragenlijst te komen meld je aan in de app of op het portal. Nog geen account? Dan registreer je jezelf eerst.

Stap 2
Stap 2

Vul de vragenlijst in

Wanneer jij je bij ZorgSaam Vitaal hebt aangemeld én bent ingelogd, dan kun je de vragenlijst starten.

De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen. We stellen bijvoorbeeld vragen over beweging, werkdruk, voeding, etc. Invullen duurt  ongeveer 30 minuten. Je kunt hier een computer, laptop, tablet of telefoon voor gebruiken.

Stap 3
Stap 3

Ontvang jouw persoonlijk rapport

Na het invullen van de digitale (online) vragenlijst krijg je een persoonlijk verslag, op basis van jouw antwoorden. Ook krijg je meteen al informatie en tips om je vitaliteit te verbeteren.

Al jouw gegevens (dus ook je persoonlijk digitaal rapport, inclusief advies) worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de beveiligde omgeving van het portal of de app. Ze zijn alléén voor jou toegankelijk.

Jouw privacy is dus gewaarborgd; jouw werkgever krijgt alléén informatie over de totale groep deelnemers. Ook communiceren wij niets naar je werkgever wat naar jou herleidbaar is. Je doet dit dus helemaal voor jezelf!

Stap 4
Stap 4

Plan een afspraak met de VitaliteitsCoach!

Met de resultaten uit je vragenlijst kun je in gesprek gaan met een Vitaliteitscoach. De Vitaliteitscoach kan jou helpen om je gezonde voornemens waar te maken. Het gesprek met de coach duurt maximaal 45 minuten.

Fysieke metingen

Tijdens dit gesprek kunnen fysieke metingen worden voorgesteld (zoals onder andere cholesterol, glucose, bloeddruk). De resultaten uit de fysiek metingen en de vragenlijst worden dan  in het adviesgesprek meegenomen. Heb je tijdens het invullen van de vragenlijst de mogelijkheid  gemist om een afspraak te maken met de Vitaliteitscoach?  Klik dan hier >> om alsnog een afspraak te maken.

Aan de slag!
Aan de slag!

Aan de slag!

Of je nu wel of niet een adviesgesprek met de VitaliteitsCoach wenst, je kunt direct na het invullen van de vragenlijst al aan de slag! Op basis van jouw gegevens zetten we op ZorgSaam Vitaal interessante informatie voor je klaar zoals artikelen, video’s of bijvoorbeeld online trainingen. Dit gaat je helpen om te werken aan een fitter en gezonder leven. We wensen je veel succes en veel plezier op ZorgSaam Vitaal.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op via vitaliteit@fitzme.nl

Wil je zien wat je kunt verwachten? Bekijk dan deze video.
Wanneer je nu alvast meer wilt weten, dan kun je deze video over de VitaliteitsCheck bekijken.