Speciaal voor jou, de gratis

VitaliteitsCheck

Zorg (ook) goed voor jezelf!

Word fit, blijf fit!

Goed dat je wilt deelnemen aan de VitaliteitsCheck. De VitaliteitsCheck geeft je inzicht in hoe fit en vitaal je bent en geeft advies hoe je goed voor jezelf kunt zorgen om gezond en fit te blijven of te worden. Hieronder lees je hoe je de eerste stappen zet om te weten hoe het staat met jouw vitaliteit en hoe je kunt werken aan een fitter en gezonder leven.

Deelnemen

Deelnemen aan de check begint met een account op ZorgSaam Vitaal.

Vragenlijst

Nadat je een account hebt aangemaakt, staat de vragenlijst voor je klaar op het portal. Wanneer je deze hebt ingevuld, krijg je na afloop gelijk, online, je resultaat in beeld.

Vitaliteitscoach

Vervolgens kun je een gesprek met de Vitaliteitscoach inplannen. Als je dat wilt kan de coach ook nog wat fysieke testen doen (gewicht, cholesterol, glucose, conditie etc.).

Tijdens het invullen van de vragenlijst word je al gevraagd een afspraak te maken. Heb je die mogelijkheid gemist? Dan kun je hieronder een afspraak inplannen. De afspraak met de coach kan plaatsvinden op diverse ZorgSaam locaties.

Meer info?
Wil je eerst meer lezen over deze VitaliteitsCheck en wat de check inhoudt? Wil je je uitgebreider laten informeren over de te nemen stappen voordat je jezelf aanmeldt? We hebben deze stappen hieronder zorgvuldig uitgeschreven.

Stap 1
Stap 1

Meld je aan op ZorgSaam Vitaal

De VitaliteitsCheck start met het invullen van een uitgebreide vragenlijst op ZorgSaam Vitaal.
Om bij de vragenlijst te komen registreer je jezelf eerst op het portal. Binnen de beveiligde omgeving vul je de vragenlijst in.

Stap 2
Stap 2

Vul de vragenlijst in

Wanneer jij je op ZorgSaam Vitaal hebt aangemeld en bent ingelogd, kun je de vragenlijst starten. Klik op de bovenste afbeelding waarop VitaliteitsCheck staat.

De vragenlijst bestaat uit verschillende onderdelen. We stellen bijvoorbeeld vragen over beweging, werkdruk, voeding, etc. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt de vragenlijst invullen op je telefoon, laptop, computer of tablet.

Stap 3
Stap 3

Ontvang jouw persoonlijk rapport

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je een persoonlijk rapport waarin jouw resultaten overzichtelijk worden weergegeven én toegelicht. Het rapport geeft je ook adviezen om jouw vitaliteit te verbeteren.

Al jouw gegevens (dus ook je persoonlijk digitaal rapport, inclusief advies) worden overzichtelijk bij elkaar bewaard in de beveiligde omgeving van het portal. Ze zijn alléén voor jou toegankelijk.

De informatie uit de rapportage is alléén voor jou toegankelijk. Jouw werkgever krijgt alléén een totaal-beeld te zien van de hele groep deelnemers. FitzCompany communiceert niets naar je werkgever wat alleen over jou gaat. Je doet dit dus helemaal voor jezelf!

Stap 4
Stap 4

Wil je een Vitaliteitscoach?

Afhankelijk van de antwoorden die jij geeft op de vitaliteitsvragen kun je vrijblijvend uitgenodigd worden om in gesprek te gaan met een Vitaliteitscoach. Het gesprek met de Vitaliteitscoach duurt maximaal 45 minuten.

Fysieke metingen
Tijdens dit gesprek kunnen fysieke metingen worden voorgesteld (zoals cholesterol, glucose, bloeddruk). De resultaten uit de fysiek metingen en de vragenlijst worden in dit adviesgesprek meegenomen. Mocht je tijdens het invullen van de vragenlijst de mogelijkheid hebben gemist om een afspraak te maken met de Vitaliteitscoach klik dan hier >> om alsnog een afspraak te maken.

Bekijk de test in deze video
Wanneer je nu alvast meer wilt weten, dan kun je deze video over de VitaliteitsCheck bekijken.

Stap 5
Stap 5

Aan de slag!

Of je nu wel of niet een adviesgesprek met de Vitaliteitscoach gaat inplannen, je kunt vandaag al aan de slag! Op ZorgSaam Vitaal staat altijd interessante informatie voor je klaar, in de vorm van artikelen, video’s of bijvoorbeeld online trainingen. Dit zal je helpen om te werken aan een fitter en gezonder leven. Maar start nu eerst met het aanmelden op het portal en vul de vragenlijst in. We wensen je veel succes en veel plezier op ZorgSaam Vitaal.

Heb je hulp nodig?

Neem contact op via support@fitzme.nl

preloader image of the website